Fødselsdag / Polterabend

FØDSELSDAG / POLTERABEND

Hos Action Factory kan du forvente at få de helt rette rammer for en fest udover det sædvanlige. Vores fokus på fødselaren eller den kommende brud eller gom er virkelig noget særligt. Vi garanterer en fælles oplevelse, som alle i jeres gruppe kan se tilbage på med glæde.

En af de mest populære aktiviteter er Airsoft, som I kan prøve på vores imponerende 2000 kvm indendørs bane. Det bedste ved det er, at I kan nyde det uden at skulle bekymre jer om regn eller vind. Det giver jer mulighed for at være fuldstændig fokuseret på sjov, spænding og kammeratskab.

Men det er ikke alt! Udover Airsoft tilbyder vi også andre fantastiske aktiviteter som BumperBall, Combat Bow & NERF krig. Der er virkelig noget for enhver alder smag!

Det bedste af det hele er, at I kun behøver minimum 6 deltagere for at komme i gang. Så uanset om I er en lille eller stor gruppe, kan I stadig få en fantastisk fest hos Action Factory!

Så hvad venter du på? Tag fat i dine venner og planlæg en uforglemmelig dag fyldt med våben, bajere/sodavand og masser af kammeratskab hos Action Factory! Book her eller indhent et skræddersyet tilbud her.

Det bliver helt sikkert en fest, I aldrig vil glemme. 🎉🎈

 

 

FIRMAEVENT / TEAMBUILDING

FIRMAEVENT / TEAMBUILDING

Er du på udkig efter en måde at forny energien blandt dine medarbejdere og kollegaer?

Hos Action Factory kan du finde skræddersyede events, der passer perfekt til dit team! Med vores mange års erfaring kan vi planlægge en bred vifte af aktiviteter, der vil styrke samarbejdet og skabe nye samtaleemner i hverdagen.

Uanset om I ønsker at spille på jeres arbejdsplads eller på vores indendørs bane i Ribe, kan I være sikre på en uforglemmelig oplevelse.

Så tag det første skridt mod et mere sammentømret team og kontakt Action Factory i dag for at arrangere et event, der vil give dine medarbejdere og kollegaer en fantastisk oplevelse!

Klik her for at få et overblik over alle de muligheder, vi kan tilbyde, eller klik her, for at indhente særtilbud til lige netop jeres firma.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Institutioner

INSTITUTIONER 

Kære skoler, fritidshjem og klubber.

Velkommen til Action Factory, hvor vi er dedikerede til at skabe sjove og spændende oplevelser for jer. Uanset om I ønsker at besøge vores faciliteter eller have os til at komme til jer, kan I altid regne med professionelle instruktører, der vil sikre, at I får den bedste oplevelse.

Vi tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, der er perfekte til offentlige institutioner.

Vores første aktivitet er NERF guns, hvor I kan deltage i nervepirrende kampe med bløde skumprojektiler. Det er en sikker og sjov måde at opbygge teamwork og konkurrenceånd, hvor alle aldre kan være med. Her er valget, om I vil leje våbnene til jeres egen bane, eller om I vil spille på vores indendørs bane i Ribe. Læs mere om de forskellige NERF muligheder her.

Hvis I er til en mere realistisk og taktisk oplevelse, så er vores Airsoft-aktivitet lige noget for jer! Udstyret med autentiske luftvåben kan I deltage i spændende kampe og strategiske missioner på vores indendørsbane i Ribe. Hårdhedsfaktoren er højere, men det er adrenalinniveauet også!

Vores BumperBalls er også et hit blandt institutioner. I disse oppustelige kugler kan I kaste jer ind i sjove og udfordrende fodboldkampe, hvor det handler om at ramme bolden - og hinanden!

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi Combat Bow, hvor I kan kanalisere jeres indre Katniss Everdeen eller Robin Hood. Med vores professionelle buer og skumprojektiler kan I dyste mod hinanden i spændende bueskydningskampe mod hinanden, eller hvor I skyder til måls.

Vi er EAN-godkendt, og I kan kontakte os på telefonnummeret +45 71 99 71 70 eller via e-mail på Salg@Airsoftgeek.dk for at få et tilbud eller yderligere information. I kan også udfylde kontaktformularen her.

Vi ser frem til at skabe uforglemmelige oplevelser sammen med jer!