• Sjoveste fodboldkamp!

    Hos ActionFactory tilbyder vi sjove aktiviteer som f.eks BumperBalls. med vores BumperBalls kan i have det sjovt ALLE STEDER. Det kan være i parker, på virksomhedens græsplæne eller i jeres baghave. BumperBalls kan også spilles i en indendørs sportshal. Så uanset hvilken løsning der passer jer bedst, får i helt sikkert det sjovt alle sammen.

  • Hos dig eller hos os?

    Mere lige til bliver det ikke. Ingen begrænsninger. Spørgsmålet er bare hvad I synes er nemmest! Kontakt os enten på telefon 71 99 71 70 eller udfyld vores kontakt formular

    Har i brug for en instruktør? Bare rolig. Vi har gode instruktøre som hjælper med forberede og pakke sammen, så i kan nyde resten af festen.

1 af 2

Start booking!

Book dine Bumper Balls i dag og afhent i morgen hos ActionFactory

Åbningstider
Man-fredag 9:30 til 18:00
Lørdag 10:00 til 16:00

Kan du ikke hente indenfor åbningstiden? Tøv ikke med at kontakte os, vi er fleksible.

Lej BumperBalls

Den ultimative aktivitet

Leder I efter en sjov aktivitet til jeres fest? Om det er polterabend, fødselsdag, firmafest, klassearrangement, eller et helt femte event, så er I kommet til det HELT rette sted!

BumperBalls kan spilles alle steder hvor man har adgang til en græsplæne eller indendørshal.

BumperBalls er en sikker vinder til jeres fest. Piger og drenge kan begge deltage.

Bumper Ball har ingen aldersbegrænsning, men vi anbefaler man er minimum 8 år.

Anderledes og sjov aktivitet til jeres fest, polterabend, teambuilding eller skal det bare være en hyggelig eftermiddag med vennerne og familie, så er BumperBall et sikkert valg.

Bumperballs kan bookes allerede i dag.

BumperBall event - Klar til sjov?

Med vores Bumper Balls kan i prøve at spille fodbold på en anderledes måde end i er vant til. Mærk suset og adrenalinet pumpe, mens i løber efter bolden. Du skal ikke være nervøs HVIS modstanderen rammer dig, når duer iført den store oppustelige kugle beskytter den dig ligesom en airbag.

Spil traditionelt fodbold 4v4 eller 5v5 hvor i starter i hver jeres side. Når fløjten lyder stormer i mod midten hvor fodbolden er placeret.

Skal vi levere din bestilling og afhente igen?

Vi hjælper gerne med at levere og afhente dine lejede aktiviteter hos ActionFactory. Levering og afhentning er til kantsten, og opsætning/instruktør kan tilkøbes. Kontakt os for tilbud.

Vi køre i hele Danmark.

Ønsker du at booke? Ring til os på 71 99 71 70 eller udfyld formularen og bliv ringet op med et tilbud.

Vores lokation

Vores butik og eventsted i Ribe er mere end bare et sted at hente udstyret. Det er et inspirerende rum, hvor du kan opleve vores sortiment af aktiviteter og få rådgivning fra vores dedikerede team. Vi har skabt en atmosfære, der afspejler vores passion for kvalitet og service, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte faciliteter.

Hvis du har brug for ekstra bekvemmelighed, tilbyder vi også udkørselsservice. Uanset om du er i Ribe eller i omegnen, kan du få udstyret leveret direkte til dig. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at få adgang til vores produkter, uanset hvor du befinder dig.

Så uanset om du er ved at planlægge en virksomhedsfest, en festlig begivenhed eller bare har brug for noget udstyr til dit eget personlige projekt, er vi her for at hjælpe dig. Besøg vores butik og eventsted i Ribe på Bohrsvej 2, 6760 Ribe, eller kontakt os for at få mere information om vores udkørselsservice. Vi ser frem til at være en del af din næste begivenhed!

Instuktions video til BumperBall

Vi bruger Brink Transport

Kan du ikke selv transportere bumperballs pga for lille bil eller bor du for langt væk?

- Bare rolig! I et samarbejde med Brink Transport kan vi levere vores aktiviteter lige til kantstenen.

Zone 1 - 995,- inkl. moms
Zone 2 - 1195,- inkl. moms
Zone 3 - 1395,- inkl. moms

Zone 1 og 2 kan bookes med instuktør. Zone 3 kan ikke bookes med instruktør.