• Hvad er Nerf Battle?

    Nerf er en populære aktivitet blandt mange unge mennesker! Til Nerf battles hos ActionFactory skyder man med skumpile efter hinanden mens man jagter flagene som står på banen. Pas på din klassekammerat ikke rammer dig. Før du skyder ham.

  • Perfekt til børnefødselsdag

    Nerf er en sikker vinder til enhver børnefødselsdag eller anden begivenhed hvor det ikke må gøre ondt at blive ramt! Med nerf våben kan du have skuddueller med dine kammerater på en sikker og sjov måde.

    Hos ActionFactory har vi skabt den perfekte atmosfære med røgkanoner, forskellige gamemodes og dækninger at gemme sig bagved.

  • Gør Nerf ondt- minimumsalder

    Det gør ikke ondt at blive ramt af nerf våben. Projektilerne er lavet af skum, så de er bløde og sikre at skyde med. Du kan få en lille prikken eller stød, når du bliver ramt, men det er normalt ikke smertefuldt. Det er en sjov og sikker måde at lege og have skuddueller med venner og familie, så vi har ingen aldersbegrænsning men anbefaler minimum 5 år.

1 af 3

Start booking!

Book nerf i dag og spil i morgen med venner og familie hos ActionFactory.dk

Vælg mellem 1 eller 2 timers spil. Samt hvor mange deltagere i bliver.

Åbningstider efter aftale og booking

Book Nerf

Jyllands største og sejeste Nerf bane!

Hvis du leder efter den bedste Nerfbane i Jylland til en sjov begivenhed såsom firma arrangement, teambuilding, fødselsdagsfest og polterabend, kan ActionFactory opfylde dine ønsker. med mere end 2000 kvm og røg-kanoner har vi sat rammerne for din fest ikke bliver glemt!

Hvad venter du på? Vis kammeraterne og din familie hvem der rammer først, og bestil din booking i dag.

12-50 Deltagere

Vi har vores helt egen indendørs hal på 2000 kvm, som er bygget til spil såsom CAPTURE THE FLAG, LAST MAN STANDING, TEAM DEATH MATCH og meget meget mere! Vi ændrer jævnligt på banen, så I vil aldrig få samme oplevelse 2 gange!

Der skal som minimum være 12 deltagere, men vi har plads til hele 50 deltagere på én gang.

Kan i ikke samle nok til privat arrangement? Bare rolig - Vi afholder åbne Nerf dage! Læs mere om det lige her: Åbne Nerf Battles

Hvad er godt at vide?

Når du lejer vores bane til privat arrangement, stiller vi nerf våben og skum pile til rådighed. Lad dine pile blive hjemme.

Vi spiller med Nerf Elite våben som benytter almindelig længde Nerf pile fra AirLab.

Har du et våben der hjemme du hellere vil spille med er du meget velkommen til at medbringe dette.

Vi stiller sikkerhedsbriller til rådighed.

Husk at komme i noget bekvemmelig tøj og gode sko så der kan løbes stærkt!

Ønsker du at booke? Ring til os på 71 99 71 70 eller udfyld formularen og bliv ringet op med et tilbud.

Vores lokation

Vores butik og eventsted i Ribe er mere end bare et sted at hente udstyret. Det er et inspirerende rum, hvor du kan opleve vores sortiment af aktiviteter og få rådgivning fra vores dedikerede team. Vi har skabt en atmosfære, der afspejler vores passion for kvalitet og service, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte faciliteter.

Hvis du har brug for ekstra bekvemmelighed, tilbyder vi også udkørselsservice. Uanset om du er i Ribe eller i omegnen, kan du få udstyret leveret direkte til dig. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at få adgang til vores produkter, uanset hvor du befinder dig.

Så uanset om du er ved at planlægge en virksomhedsfest, en festlig begivenhed eller bare har brug for noget udstyr til dit eget personlige projekt, er vi her for at hjælpe dig. Besøg vores butik og eventsted i Ribe på Bohrsvej 2, 6760 Ribe, eller kontakt os for at få mere information om vores udkørselsservice. Vi ser frem til at være en del af din næste begivenhed!