• Hvad er LaserTag / EvoTag?

    LaserTag er en spændende og actionfyldt aktivitet, hvor du og dine venner kan lege skjulte krigere! LaserTag fungere med infrarøde stråler i stedet for rigtige projektiler. Så der er ingen smerte involveret og derfor kan alle være med til at spille. Det er en sjov måde at konkurrere og samarbejde med sine venner på.

  • Hos dig eller hos os?

    Mere lige til bliver det ikke. Ingen begrænsninger. Spørgsmålet er bare hvad I synes er nemmest! Kontakt os enten på telefon 71 99 71 70 eller udfyld vores kontakt formular

    Har i brug for en instruktør? Bare rolig. Vi har gode instruktøre som hjælper med forberede og pakke sammen, så i kan nyde resten af festen.

1 af 2

Start booking!

Book LaserTag i dag og spil i morgen hos ActionFactory

Vælg mellem 1 og 2 timers spil.

Åbningstider efter aftale og booking.

Book LaserTag

Jyllands største indendørsbane!

Hvis du leder efter den sejeste LaserTag bane i Jylland til en sjov begivenhed såsom firma arrangement, teambuilding, fødselsdagsfest og polterabend, kan ActionFactory opfylde dine ønsker. med mere end 2000 kvm og røg-kanoner har vi sat rammerne for din fest ikke bliver glemt!

Hvad venter du på? Vis kammeraterne og kollegaerne hvem der rammer først, og bestil din booking i dag.

10-20 Deltagere

Vi har vores helt egen indendørs hal på 2000 kvm, som er bygget til spil såsom CAPTURE THE FLAG, LAST MAN STANDING, TEAM DEATH MATCH og meget meget mere! Vi ændrer jævnligt på banen, så I vil aldrig få samme oplevelse 2 gange!

Der skal som minimum være 10 deltagere, men vi har plads til hele 20 deltagere på én gang.

Er man en gruppe større end 20 deltagere kan der arrangeres turneringsspil - Kontakt os.

Hvad er godt at vide?

Vi tilbyder MEGET for en lille pris:

- Grundig gennemgang af våben
- Leje af gevær
- Leje af batteri
- Spilinstruktør

Godt at vide:
Da vi benytter EvoTag våben skal du downloade EvoTags App på din smartphone, før du ankommer!

EvoTag er en dansk udviklet laserTag styre enhed hvor man skal bruge sin smartphone.

Ønsker du at booke? Ring til os på 71 99 71 70 eller udfyld formularen og bliv ringet op med et tilbud.

Vores lokation

Vores butik og eventsted i Ribe er mere end bare et sted at hente udstyret. Det er et inspirerende rum, hvor du kan opleve vores sortiment af aktiviteter og få rådgivning fra vores dedikerede team. Vi har skabt en atmosfære, der afspejler vores passion for kvalitet og service, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte faciliteter.

Hvis du har brug for ekstra bekvemmelighed, tilbyder vi også udkørselsservice. Uanset om du er i Ribe eller i omegnen, kan du få udstyret leveret direkte til dig. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at få adgang til vores produkter, uanset hvor du befinder dig.

Så uanset om du er ved at planlægge en virksomhedsfest, en festlig begivenhed eller bare har brug for noget udstyr til dit eget personlige projekt, er vi her for at hjælpe dig. Besøg vores butik og eventsted i Ribe på Bohrsvej 2, 6760 Ribe, eller kontakt os for at få mere information om vores udkørselsservice. Vi ser frem til at være en del af din næste begivenhed!