Institutioner

INSTITUTIONER 

Kære skoler, fritidshjem og klubber.

Velkommen til Action Factory, hvor vi er dedikerede til at skabe sjove og spændende oplevelser for jer. Uanset om I ønsker at besøge vores faciliteter eller have os til at komme til jer, kan I altid regne med professionelle instruktører, der vil sikre, at I får den bedste oplevelse.

Vi tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter, der er perfekte til offentlige institutioner.

Vores første aktivitet er NERF guns, hvor I kan deltage i nervepirrende kampe med bløde skumprojektiler. Det er en sikker og sjov måde at opbygge teamwork og konkurrenceånd, hvor alle aldre kan være med. Her er valget, om I vil leje våbnene til jeres egen bane, eller om I vil spille på vores indendørs bane i Ribe. Læs mere om de forskellige NERF muligheder her.

Hvis I er til en mere realistisk og taktisk oplevelse, så er vores Airsoft-aktivitet lige noget for jer! Udstyret med autentiske luftvåben kan I deltage i spændende kampe og strategiske missioner på vores indendørsbane i Ribe. Hårdhedsfaktoren er højere, men det er adrenalinniveauet også!

Vores BumperBalls er også et hit blandt institutioner. I disse oppustelige kugler kan I kaste jer ind i sjove og udfordrende fodboldkampe, hvor det handler om at ramme bolden - og hinanden!

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi Combat Bow, hvor I kan kanalisere jeres indre Katniss Everdeen eller Robin Hood. Med vores professionelle buer og skumprojektiler kan I dyste mod hinanden i spændende bueskydningskampe mod hinanden, eller hvor I skyder til måls.

Vi er EAN-godkendt, og I kan kontakte os på telefonnummeret +45 71 99 71 70 eller via e-mail på Salg@Airsoftgeek.dk for at få et tilbud eller yderligere information. I kan også udfylde kontaktformularen her.

Vi ser frem til at skabe uforglemmelige oplevelser sammen med jer!